Hoera! Een speciale verrassing op dierendag!

Online lezen
Vandaag lanceren wij onze nieuwe app!

Vandaag is het dierendag: het perfecte moment voor een bijzondere verrassing. Met trots presenteren wij namelijk: onze nieuwe app! De DierenPark Amersfoort-app heeft een fris uiterlijk en handige nieuwe functies. De app is speciaal gemaakt om het jou een stuk makkelijker te maken, wanneer je ons bezoekt. Als je door onze dierentuin loopt, kun je tegelijkertijd je route navigeren door het park, informatie vinden over onze dieren en het dagelijkse programma bekijken. Je kunt zelfs een notificatie aanzetten. Hierdoor mis je bijvoorbeeld nooit meer een 'Ontmoet de Dierverzorger-moment' en weet je altijd wanneer Koele Knuffels is!

Benieuwd? Download de app hier voor Android en hier voor iOS! 
Twitter Facebook LinkedIn
Een compleet nieuwe plattegrond
Bij een nieuwe app, hoort ook een nieuwe plattegrond! De plattegrond is groot, uitvouwbaar en met hetzelfde uiterlijk als de app. Het is nu nóg makkelijker om je weg te vinden naar onze dierbewoners. Voor deze plattegrond betaal je € 0,50; met de opbrengst planten we nieuwe bomen in Ecuador! Jij, als abonnee, kan de plattegrond de eerste vier maanden (tot en met zondag 5 februari 2017) gratis ophalen. 
Ontdek hier waar je je plattegrond kunt ophalen! >>
Twitter Facebook LinkedIn
De cirkel is rond

Om een plattegrond te maken, is er papier nodig. Zoals je weet, worden er bomen gekapt om dit papier te maken. Met de opbrengst van de nieuwe plattegronden, gaan wij bijdragen aan de natuur: het planten van nieuwe bomen.

Alle opbrengsten van de nieuwe plattegronden worden aan een goed doel gegeven. Hiervoor is gekozen voor IUCN Nederland. De opbrengst wordt geïnvesteerd in bomen die twee natuurreservaten in Ecuador met elkaar gaan verbinden, waardoor de dieren meer leefruimte krijgen. Met de verkoop van vijftien plattegronden kan al één boom worden geplant!

Lees verder >>
Twitter Facebook LinkedIn
Ook belangrijk: praktische informatie

Iedere dag kun je de activiteiten terugvinden in de DierenPark Amersfoort-app. Ben je je telefoon vergeten? Bij de entree ligt de komende periode een dagprogramma voor je klaar. Deze programma's zijn vanaf nu in A5-formaat en hebben een heel nieuw uiterlijk gekregen!

Er zijn vijf nieuwe plattegrondborden in het park, waarop je kan zien waar je je bevindt. Zo wordt jouw bezoek nog een stuk leuker!

Een maand vol belevenis!

Oktober staat bol van de leuke activiteiten waar jij als abonnee* gratis naartoe kan!

Ten eerste beginnen de DinoAdventures weer. Wat er gebeurt in het DinoPark, is gehuld in geheimzinnigheid. Kom 15 tot en met 30 oktober naar de DinoAdventures!

Disneyfan? 15 oktober leest Tim Douwsma voor uit The Jungle Book van de nieuwe Disney Voorlees Collectie. Kom luisteren!

Zappelin-fans opgelet! Op 30 oktober komt de Zappelin Toer naar DierenPark Amersfoort. Op deze speciale dag kunnen de kinderen hun Zappelin-helden ontmoeten, zoals nijntje en Nienke!

*Mits je een weekabonnement hebt.

Lees meer in onze jaarkalender! >>
Twitter Facebook LinkedIn
Kalender 2016
15 oktober
Tim Douwsma leest voor uit The Jungle Book
15 t/m 30 oktober
DinoAdventures
30 oktober
Zappelin Toer: ontmoet Nienke, nijntje en hun vriendjes!
DierenPark Amersfoort nieuws
Nieuwe algazelleman op de Sahara
Nu al een echte casanova!
Zebra-update
Zebraveulen Amy huppelt vrolijk over de Savanne
Wow! Onze dierbewoners in slow motion
Vertraagd beeld geeft een andere kijk
Aanmelden  |  Afmelden  |  Doorsturen  |  Gegevens wijzigen  |  Website
© 2016 DierenParkAmersfoort.nl. Alle rechten voorbehouden.
Deze nieuwsbrief is automatisch verstuurd, waardoor een reply op dit e-mailbericht niet mogelijk is.
Wilt u in de toekomst geen nieuwsbrief meer ontvangen, klik dan hier.